Tentamen i Fysioterapi 4 – Neurologi

Hejsan allesammans!

Igår hade vi i T4 tentamen i fysioterapi 4 – neurologi. Det var både en skriftlig del (som en helt vanlig tentamen) samt en praktisk del. På fysioterapeutprogrammet så har vi väldigt ofta praktiska tentor, specifikt för fysioterapikurserna. Dessa praktiska tentor ser i princip likadana ut varje gång vilket känns skönt då man blir mer säker på sig själv när man börjar känna till upplägget.

Fysioterapi 4 har vart uppdelad i tre olika delar, en smärtdel, en psykisk ohälsa-del samt en neurologi-del. Tidigare har vi redan tentat av de två tidigare nämnda och igår var det då dags för neurologidelen. I och med det nya kursupplägget så har vi inte neurologi i termin 5 utan vi har det i termin 4 istället.

Den skriftliga delen igår kändes verkligen inte alls bra, klarar jag den så är det verkligen med otroligt liten marginal, haha. Den praktiska delen gick mycket bättre, i princip felfritt om man får vara självgod nog att säga så. Igårkväll meddelades vi resultatet på den praktiska delen vilket visade godkänt, men den skriftliga kommer vi få veta inom 10 dagar.

Nu är det dags att återgå till kursen medicinska ämnen 2 som avslutas i början av mars. Ha en fin dag mina vänner!

bioeletrogenese3-999x999-960x350

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s