Insparksevent vid skolstart

När man börjar studera på Karolinska Institutet så har man möjligheten att medverka på flera olika insparksevent som kan vara en oerhört god start på din studietid. Medicinska föreningen brukar varje terminsstart anordna en sittning som främst är till för alla nya studenter på KI! Denna är som en härlig start där man får chansen att uppleva lite av det studentliv som erbjuds på KI.

Man kommer även få möjligheten att åka på ett kollo i början av terminen där man får chansen att lära känna sin klass ännu bättre, man får göra roliga lekar tillsammans och man får även chansen att lära känna äldrekursare som kan komma med värdefulla tips inför ens studietid. På kvällen anordnas även en fest vilket är ett ypperligt tillfälle att försöka lära känna så många som möjligt.

Några veckor efter kollot anordnas även en väldigt populär tillställning vid namn amphioxdagen. Denna går ut på att man under dagen får göra lite tävlingar och utmaningar lagvis på stan, som sedan avslutas med en amphioxsittning samt en riktig rolig fest.

Mitt tips är att verkligen försöka gå på så mycket som möjligt i början då det verkligen är ett bra tillfälle att lära känna folk från din egen klass men även från andra program.Jag tyckte att allt var riktigt kul och oerhört värdefullt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s