London

Ojojoj, här var det fantastisk uppdatering från min sida.. Jag är ledsen för att bloggen blivit aningen satt åt sidan, jag har verkligen haft fullt upp med både det ena och det andra. Den största delen av min vakna tid spenderas just nu antingen på gymmet, i löparspåret eller i studion, musiken (och allt däromkring) är det som verkligen tar upp all min vakna tid, tack och lov att vi har en kurs som just är anpassad efter självstudier!

I torsdags var det musiken och min musikresa som var i största fokus, jag tog nämligen planet över till London för att träffa och sjunga inför väldigt intressanta människor. Jag kan inte säga så mycket om det hela just nu, men jag hade en otroligt härlig (och intensiv) resa som innefattade nervositet, massvis med sång och fantastiskt god och efterlängtad mat. Nu får vi vänta och se hur det går med detta musikprojekt, jag är bara glad över att jag fick chansen att åka över till London och träffa dessa människor som är så högt satta inom musikbranschen.

Nu har jag dock dragit på mig en förkylning så morgondagen kommer mestadels spenderas hemma framför lite serier och förhoppningsvis lite plugg! Vi hörs!

Advertisements

2 thoughts on “London

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s