Godkänd på anatomin

Gud va skönt det känns! Känslan just nu går inte att beskriva, jag blev godkänd på anatomin, den kursen som gett mig så oerhört mycket ångest, och nu sitter jag här och är godkänd, med god marginal dessutom!! Helt ärligt vill jag bara springa fem varv runt KI campus och skrika av glädje just nu, haha. Ni förstår inte min lättnad. Jag var så oerhört säker på att jag skulle bli underkänd, så oerhört säker på att jag verkligen var på gränsen till godkänd och att jag skulle vara tvungen att göra om hela kursen.

Jag är glad över att jag kunde ta mig tillbaka, även fast allting kändes tufft så lyckades jag att hålla fokus, plugga och göra mitt bästa, med lyckat resultat. Ibland gäller det bara att bita ihop och göra sitt yttersta, för det kommer löna sig i slutändan. Nu kommer jag ha en riktigt god jul kan jag lugnt säga.

Imorgon åker jag hem till Göteborg igen för att fira jul med familjen, det ska bli så oerhört skönt att få åka hem och ladda om batterierna för en sista tenta i termin 1. Idag eller imorgon kommer ett inlägg om fördelar och nackdelar med att studera på KI eftersom det var önskat! Ha en fortsatt fin dag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s